Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Bedrijfsuitje Biesbosch
Specials Afdrukken E-mail

biesbosch bedrijfsuitjeDeze creatieve uitjes zijn gekoppeld aan een thema. Als u de sfeer van uw uitje van groot belang vindt zit u met dit bedrijfsuitje goed. Zo bieden we programma's waarin we alles op wielen aanbieden: Blij dat ik Rij of wat denkt u van: 'Het geheim van de Vliegende Hollander', waarin u diverse uitdagingen moet overwinnen om dichterbij de oplossing te komen. Alle activiteiten zijn zo ingericht dat iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

 
De Vliegende Hollander Afdrukken E-mail

De Vliegende Hollander - Biesbosch Het geheim van de Vliegende Hollander!

De vliegende Hollander het bekende spookschip is gestrand bij de Biesbosch! De masten steken nog net boven de grond uit, wij zijn erin geslaagd hiermee een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken!. Het thema is samenwerken op hoog niveau en dat nemen we letterlijk. Ontrafel het geheim door de opdrachten te vervullen:

Gaat u de uitdaging aan op de High All Aboard? Een klein plateau bovenop een 10 meter hoge paal. Daar alleen op klimmen gaat nog, maar dan komen er nog 3 collega’s bij. Als u echt durft houd u elkaar vast en gaat achterover hangen. Een evenwichtsbalk kan meevallen, maar die van ons hangt op 9 meter hoogte! Bij het elkaar passeren in het midden is het nodige vertrouwen nodig. De vertrouwenssprong is meer individueel, maar de aanmoedigingen van uw teamgenoten heeft u echt nodig. Haalt u het? De reuzenladder is puur samenwerken, de sporten van 3m breed hangen namelijk zover uit elkaar dat u echt met 3 moet samenwerken om boven te komen. Kan uw team de bel laten luiden? De sailor struggle mag natuurlijk niet ontbreken bij de Vliegende Hollander. Probeer in het kraaienest te komen. De plateaus in de mast zijn echter niet makkelijk te bereiken zonder goede samenwerking. Vrije val, wie durft uit de mast naar beneden te springen en vertrouwt op collega’s om je op te vangen? Geloof ons dat is een blijvende herinnering.

Sluit de dag af met een gezellige borrel aan onze bar in de vorm van het schip of heerlijke barbecue.. Onze locatie ligt aan het strand en het water, beschikt over douchegelegenheid en een restaurant. Boek dit origineel teamuitje, nieuw in 2012!

 
Expeditie BiesBosch Afdrukken E-mail

Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagende expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit, kracht en goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eiland-raad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzint u een groepsnaam en ontvangt u een eigen vlag en bandana.

Mogelijke proeven tijdens expeditie Biesbosch

  • kennisproef/ puzzel
  • handboogschieten
  • vlotbouwen en varen
  • kanogames
  • survival
  • denkopdrachten
  • balans proef

Na alle activiteiten staat vast in welk team de echte Robinsons zitten... wint u de amulet? Na afloop van het programma kunt u genieten van een borrel en/ of heerlijke barbecue op het terras aan het water.

Dit personeelsuitje bieden we ook midden in de Biesbosch aan. U vaart met de kano van eiland naar eiland alwaar de diverse teamuitdagingen op u wachten. Boek dit teamuitje in de Biesbosch en combineer actief zijn met natuurbeleving! Motorbootjes liggen gereed voor de deelnemers die liever niet willen kanovaren.

teambuilding Biesbosch
 
Ter Land ter Zee en in de Lucht Afdrukken E-mail

Het bekende programma met activiteiten op land, in het water en in de lucht. Laat u verrassen met dit competitieve teamuitje waarbij iedereen kan deelnemen. Op het land maakt u met de gegeven materialen een Flintstoneauto waarmee u een parcours moet afleggen. Wie is het snelst? Wie maakt de meest creatieve bolide? In het water zijn er diverse teamactiviteiten. Kan u blijven staan in de drijvende bal? Welk team kan door samenwerken de drijvende cilinder voorwaarts bewegen? Hilariteit alom. Niet vergeten punten te verdienen! In de lucht probeert u te komen door te klimmen. Wij maken van bomen goed beklimbare objecten tot wel 15 meter hoog. Het monkeyklimmen is voor iedereen te doen en uiteraard wordt u gezekerd en kunt u veilig omhoog. We kunnen voor extra uitdaging zorgen door u blind te laten klimmen met aanwijzingen van uw teamgenoten. Sluit uw teamuitje af met een gezellige borrel of heerlijke bbq.

Ter land, ter zee en in de lucht
 
Shake It Outdoor Afdrukken E-mail

Dit nieuwe uitje van TeamBiesbosch combineert de gezellige sfeer van het maken van cocktails met actief zijn in een mooie omgeving. U probeert in de loop van de dag de ingredienten te verdienen voor uw eigen cocktail die u kan nuttigen bij de borrel aan het einde van de dag.

Bijvoorbeeld blind door de slalom met een quad zonder de pionnen te raken levert u aardbeien op. Het maken van een mooie creatieve constructie met bamboe levert de suiker of het ijs op. Zo stelt u uw eigen cocktail voor uw team samen die u dan aan het einde van de dag gaat mixen op ons terras aan het strand. Sluit uw uitje af met uw eigen heerlijke drankje en eventueel nog een bbq op het terras aan het strand.

cocktail
 
BLIJ dat ik RIJ Afdrukken E-mail

Het bedrijfsuitje waarbij het draait om verschillende manieren van voortbewegen op wielen. Uitdagend, maar toch ook voor iedereen toegankelijk. We beginnen deze middag met een heerlijke lunch. Daarna gaat u de Biesbosch verkennen met de kickbike (grote step). U moet echter wel zelf uw route vinden mbv de GPS en onderweg diverse denk en doe opdrachten uitvoeren. Na het steppen een heerlijk koel drankje op ons terras aan het strand.

teambuilding Biesbosch

Lees meer...