Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Actief Bedrijfsuitje
Outdoor en Biesbosch Boottocht Afdrukken E-mail
Dit personeelsuitje biedt u de mogelijkheid om zowel deel te nemen aan een sportief programma als aan een boottocht door natuurreservaat de Biesbosch. Het teamuitje is 5 uur durend en dient u vooraf te reserveren. U wordt in de ochtend ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Na de koffie heet ons team u van harte welkom en start het 3 uur durende outdoorprogramma. Hierbij kunt u uit 3 of 4 van de volgende activiteiten kiezen (afhankelijk van de groepsgrootte): klimmen, quadrijden, aquagames, handboogschieten, vlotbouwen en -varen, survivalbaan, teambuilding spellen en outdoor-lasergame.
Biesbosch boottocht
Lees meer...
 
Golfclinic en Zeilen Afdrukken E-mail

De golfclinic is een kennismaking met de golfsport. Het is een beknopte golfles voor een aantal mensen tegelijkertijd. Tijdens de golfclinic maakt u kennis met de verschillende elementen van het golfspel. De clinic wordt geopend met een demonstratie op de driving range of op de wedstrijdbaan door een professional. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met: putten, chippen, de swing en slaat u ter afsluiting enkele holes.

Na deze kennismaking kunt u genieten van een heerlijke lunch.

Om te zeilen stapt u op slechts 20 minuten afstand (met de auto) van de Kurenpolder aan boord van de open zeilboten. Onder leiding van een TeamBiesbosch instructeur maakt u zich de beginselen van het zeilen meester. U zeilt in het prachtige natuurgebied de Biesbosch en haar directe omgeving. De zeilinstructie wordt afgesloten met een spetterende onderlinge zeilwedstrijd.

Beide activiteiten kunt u verder afsluiten met een diner of barbecue, goede catering maakt uw bedrijfsuitje compleet.

Golfclinic
 
Kanovaren, Kickbiken en Boogschieten Afdrukken E-mail

Stil leven kano'sDit combinatie-teamuitje is op diverse plaatsen mogelijk (o.a. aan de Linge en in de Biesbosch). De dag wordt gevuld met drie afwisselende activiteiten. U bevaart een mooie rivier in een driepersoons kayak onder begeleiding van een instructeur. Na het varen stapt u op de kickbike en rijdt u door een afwisselend landschap terug naar de startplaats. Na afloop gaat u gezamenlijk boogschieten, eveneens op een landelijke locatie. Natuurlijk is het extra leuk als u na gedane arbeid een barbecue of buffet op het programma heeft staan. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden. Vraag een offerte aan en wij maken uw personeelsuitje op maat!

 
Zeilen en Kickbiken Afdrukken E-mail

Belt-schutsloot, gelegen midden tussen de prachtige rietlanden bij Giethoorn, is één van de mogelijke startpunten voor deze dit personeelsuitje. Andere locaties,zijn bijvoorbeeld natuurreservaat de Biesbosch of op de Loosdrechtse plassen.

Na de koffie vertrekt u per Kickbike door het gebied. De tocht is zeer afwisselend en geeft u een indruk van deze unieke omgevingen die gekenmerkt worden door water en riet. Na de picknick komt u aan bij de zeilbotenverhuur aan de Beulaker Wijde waar onze instructeurs u ontvangen. U gaat zeilen in een polyvalk (5-persoons boot) en leert in een middag hoe u een boot kunt besturen en bedienen. De middag wordt afgesloten met een spetterende zeilwedstrijd.

De Biesbosch is uitermate geschikt voor dit teamuitje en zeilen in open zeilboten met een wedstrijdje tot slot is een origineel uitje.

zeil

 
Kano en Fietsadventuretocht Afdrukken E-mail

Tijdens dit bedrijfsuitje maakt u kennis met de veelzijdigheid van het prachtige natuurreservaat de Biesbosch. 's morgens gaat u na uw koffie-ontvangst te water in de kano. Ongeveer 2 uur lang bedwingt u al peddelend het open water, maar vooral de smalle kreken in het ongerepte hart van het natuurgebied. Na de tocht kunt u gebruik maken van een uitgebreide lunch.

In de middag gaat u gewapend met gps en kaart op de step de Biesboschpolders in. U gaat op zoek naar de aangegeven posten waar u verschillende teamopdrachten uitvoert, goede communicatie is hierbij een must voor een snelle tijd. Deze opdrachten zijn voor iedereen toegankelijk.

Voor de groepen die nog graag lekker ouderwets met kaart en kompas de Biesbosch in willen hebben we ook mogelijkheden.

kanovaren

 
Beach Adventure Afdrukken E-mail

Een teamuitje met fun en action aan het water!

Een (mid)dag vol leuke, sportieve en ludieke activiteiten op en aan het water. Na ontvangst wordt het programma van de dag uitgelegd en worden de deelnemers in teams ingedeeld. De teams nemen het tegen elkaar op in een sportieve strijd waarbij het draait om samenwerken, communiceren, tactiek en durf. Na afloop kunt u ervoor kiezen om af te sluiten met een barbecue. In het personeelsuitje kunnen de volgende elementen worden opgenomen: de Aquaroller, vlotvaren, beachvolleybal,  waterfietsrace, waterskieen of wakeboarden, bananaride, Rolling Bubble en kano slalom-estafette.

Het teamuitje kan worden samengesteld zodat er voor ieder wat wils is. Actief uitje op maat voor u!!

volleybal

 
Overnachting Afdrukken E-mail

De outdoorlocatie van TeamBiesbosch is gevestigd op recreatieterrein de Kurenpolder. Het is hier uitermate geschikt om heerlijk te kamperen. Er is een restaurant, nieuwe toiletgebouwen en een mooi strand en overdekt zwembad.

Recreatieterrein de Kurenpolder biedt luxe chalets voor overnachting. Dit maakt het mogelijke meerdaagse outdoorarrangementen of bedrijfsuitjes in en om de Biesbosch te organiseren. Uw teamuitje organiseren over meerdere dagen geeft een heel andere dynamiek en uw personeel leert elkaar echt kennen. De meerdaagse personeelsuitjes hebben een duidelijke meerwaarde.

Voor prijzen en verdere informatie mbt overnachting kijk op http://www.kurenpolder.nl

chalet