Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Actief vergaderen Biesbosch
Vergaderarrangementen Afdrukken E-mail

TeamBiesbosch biedt de mogelijkheid vergaderarrangementen te boeken. De vergaderruimte is bij het restaurant van onze golfbaan en is van alle faciliteiten voorzien. Op loopafstand ligt onze locatie waar u zelf kunt kiezen welke activiteit uw voorkeur heeft als uw vergaderbreak. Denkt u hierbij aan: quadrijden, lasergame, boogschieten, vlotbouwen en varen, enz. Uiteraard kunt u ook met de kano de Biesbosch gaan verkennen.Sluit uw teamuitje af met een heerlijk buffet of een barbecue.


Wilt u een vergaderbreak die aansluit bij uw thema is dit in overleg uiteraard mogelijk. In veel van onze activiteiten speelt communicatie en samenwerking een belangrijke rol.