Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Total Events Day Afdrukken E-mail

U wordt ontvangen in een restaurant of sportcentrum waar u wordt verwelkomd met koffie en cake (excl.). Hierna wordt u in teams ingedeeld en volgt er een ludieke zeskamp, meerkamp of sterrenslag waarin er voor een ieder ruimte is om een bijdrage te leveren aan de teamscore. Ieder team heeft een captain.

De activiteiten worden in samenspraak met u bepaald voor een passend teamuitje. Dit kunnen eenvoudige onderdelen zijn, zoals het skilatlopen of het helmenwaterspel, maar ook grote opblaasbare attributen zoals het levend tafellvoetbal of de bunjeerun kunnen tot het programma behoren. In de pauze kunt u even gezellig bijkletsen en na het actieve gedeelte volgt er een prijsuitreiking.

Het is aan u of u vervolgens gezellig samen een buffet gebruikt, wat de feestvreugde meestal alleen maar verhoogd. Aan de naam Total Eventsday kunt u al zien dat het programma kan worden verzorgd voor iedereen die bij uw bedrijf hoort, dus ook voor de kinderen met een eventuele kindersurvival, of voor mensen die wat meer cultuur willen.

Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepen vanaf 100 personen.

slang