Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Actie, teambuilding, training en gezelligheid, alles in één bedrijfuitje in Brabant! Afdrukken E-mail

Organiseer uw bedrijfsuitje in Brabant

Stel zelf uw groepsactiviteiten samen. Of uw bedrijfsuitje plaatsvindt op onze outdoorlocatie De Kurenpolder of in de Biesbosch: TeamBiesbosch staat voor u klaar. Uw bedrijfsuitje in Brabant is maatwerk.  Of u nu een actief personeelsuitje wilt of vooral een gezellig teamuitstapje in de buitenlucht. Het programma stemmen wij naar wens af op:

Een combinatie van puur plezier en leren vanuit teambuilding is natuurlijk ook mogelijk. Voor uw personeelsuitje heeft u de keuze uit talloze groepsactiviteiten. Wat u ook kiest, een bedrijfsuitje in Brabant past iedereen!

Bedrijfsuitje Brabant als vergaderbreak!

Doorbreek uw vaste vergaderstructuur en kom actief vergaderen bij TeamBiesbosch. Combineer werk met uw teamuitstapje. Voor uw bedrijfsuitje in Brabant bieden wij op onze outdoorlocatie verschillende vergaderarrangementen aan. Moe van langdurige vergaderingen? Onze instructeurs verzorgen graag een actieve vergaderbreak. Even ontspannend met de kano natuurpark de Biesbosch in, een krachtinspanning op de klimtoren of even uw energie kwijt tijdens een potje lasergame.

U bepaalt zelf welke activiteit voor u de beste break vormt. Een actief personeelsuitje kan bij uitstek geschikt zijn voor een teambuilding en communicatie trainingen. Doordat u buiten uw vaste en vertrouwde patronen en omgeving stapt, maakt het bedrijfsuitje in Brabant een frisse en kritische blik op het functioneren van het team mogelijk.

Hier ziet u de ongekende mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje in de Biesbosch.

activiteiten Biesbosch | Biesbosch evenementen | outdoor events | bedrijfsuitje Biesbosch