Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Actief Biesbosch
Uitjes met de hele familie Afdrukken E-mail

We organiseren actieve feesten voor heel de familie. Het is mogelijk om kinderopvang voor de kleintjes te regelen met schminken en tekenen en diverse spelletjes binnen en buiten.

De volwassenen kunnen kiezen uit een scala van activiteiten, uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget! Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken of steppen? Lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen of boogschieten. Een keuzeprogramma behoort tot de mogelijkheden. Afsluiten met een heerlijke bbq of buffet behoort tot de mogelijkheden. Oma en opa kunnen heerlijk op het gemak toekijken vanaf het terras.

3 quads

We organiseren actieve feesten voor heel de familie. Het is mogelijk om kinderopvang voor de kleintjes te regelen met schminken en tekenen en diverse spelletjes binnen en buiten.

De volwassenen kunnen kiezen uit een scala van activiteiten, uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget! Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken of fietsen? Lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen of boogschieten. Een keuzeprogramma behoort tot de mogelijkheden. Afsluiten met een heerlijke bbq of buffet behoort tot de mogelijkheden.

3 quads