Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Quadrijden in de biesbosch
BLIJ dat ik RIJ Afdrukken E-mail

Het bedrijfsuitje waarbij het draait om verschillende manieren van voortbewegen op wielen. Uitdagend, maar toch ook voor iedereen toegankelijk. We beginnen deze middag met een heerlijke lunch. Daarna gaat u de Biesbosch verkennen met de kickbike (grote step). U moet echter wel zelf uw route vinden mbv de GPS en onderweg diverse denk en doe opdrachten uitvoeren. Na het steppen een heerlijk koel drankje op ons terras aan het strand.

teambuilding Biesbosch

Het quadrijden is een uitdagende activiteit, maar u bepaald zelf uw snelheid. Deze ronde zal het vooral gaan om behendigheid en beheersing. Na het oefenen met de quad gaan we de wedstrijd starten. Alleen krijgt u geen punten voor snelheid, maar voor controle over de quad.

De laatste ronde bouwt u zelf uw vervoersmiddel. Met de door ons geleverde materialen en door u in de loop van de middag verdiende bonusspullen kunt u een flintstone-auto ontwerpen en bouwen. Hij moet ook echt rijden en ons parcours kunnen volbrengen.

We sluiten de middag af met een borrel en het bekendmaken van de winnaar. Wie wint de TeamBiesbosch bokaal?! Hierna volgt een heerlijke barbecue en kunt u napraten over ervaringen van dit teamuitje.

wip wap quad