Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Origineel uitje in de Biesbosch
De Vliegende Hollander Afdrukken E-mail

De Vliegende Hollander - Biesbosch Het geheim van de Vliegende Hollander!

De vliegende Hollander het bekende spookschip is gestrand bij de Biesbosch! De masten steken nog net boven de grond uit, wij zijn erin geslaagd hiermee een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken!. Het thema is samenwerken op hoog niveau en dat nemen we letterlijk. Ontrafel het geheim door de opdrachten te vervullen:

Gaat u de uitdaging aan op de High All Aboard? Een klein plateau bovenop een 10 meter hoge paal. Daar alleen op klimmen gaat nog, maar dan komen er nog 3 collega’s bij. Als u echt durft houd u elkaar vast en gaat achterover hangen. Een evenwichtsbalk kan meevallen, maar die van ons hangt op 9 meter hoogte! Bij het elkaar passeren in het midden is het nodige vertrouwen nodig. De vertrouwenssprong is meer individueel, maar de aanmoedigingen van uw teamgenoten heeft u echt nodig. Haalt u het? De reuzenladder is puur samenwerken, de sporten van 3m breed hangen namelijk zover uit elkaar dat u echt met 3 moet samenwerken om boven te komen. Kan uw team de bel laten luiden? De sailor struggle mag natuurlijk niet ontbreken bij de Vliegende Hollander. Probeer in het kraaienest te komen. De plateaus in de mast zijn echter niet makkelijk te bereiken zonder goede samenwerking. Vrije val, wie durft uit de mast naar beneden te springen en vertrouwt op collega’s om je op te vangen? Geloof ons dat is een blijvende herinnering.

Sluit de dag af met een gezellige borrel aan onze bar in de vorm van het schip of heerlijke barbecue.. Onze locatie ligt aan het strand en het water, beschikt over douchegelegenheid en een restaurant. Boek dit origineel teamuitje, nieuw in 2012!