Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Actieve natuurbeleving in de biesbosch
Expeditie BiesBosch Afdrukken E-mail

Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagende expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit, kracht en goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eiland-raad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzint u een groepsnaam en ontvangt u een eigen vlag en bandana.

Mogelijke proeven tijdens expeditie Biesbosch

  • kennisproef/ puzzel
  • handboogschieten
  • vlotbouwen en varen
  • kanogames
  • survival
  • denkopdrachten
  • balans proef

Na alle activiteiten staat vast in welk team de echte Robinsons zitten... wint u de amulet? Na afloop van het programma kunt u genieten van een borrel en/ of heerlijke barbecue op het terras aan het water.

Dit personeelsuitje bieden we ook midden in de Biesbosch aan. U vaart met de kano van eiland naar eiland alwaar de diverse teamuitdagingen op u wachten. Boek dit teamuitje in de Biesbosch en combineer actief zijn met natuurbeleving! Motorbootjes liggen gereed voor de deelnemers die liever niet willen kanovaren.

teambuilding Biesbosch