Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Fun uitje brabant
Shake It Outdoor Afdrukken E-mail

Dit nieuwe uitje van TeamBiesbosch combineert de gezellige sfeer van het maken van cocktails met actief zijn in een mooie omgeving. U probeert in de loop van de dag de ingredienten te verdienen voor uw eigen cocktail die u kan nuttigen bij de borrel aan het einde van de dag.

Bijvoorbeeld blind door de slalom met een quad zonder de pionnen te raken levert u aardbeien op. Het maken van een mooie creatieve constructie met bamboe levert de suiker of het ijs op. Zo stelt u uw eigen cocktail voor uw team samen die u dan aan het einde van de dag gaat mixen op ons terras aan het strand. Sluit uw uitje af met uw eigen heerlijke drankje en eventueel nog een bbq op het terras aan het strand.

cocktail