Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Veiligheid en Kwaliteit TeamBiesbosch
Veiligheid en Kwaliteit Afdrukken E-mail

Wij houden ons sterk bezig met veiligheid en kwaliteit binnen ons bedrijf. Dit blijkt uit het feit dat we lid zijn van 3 brancheverenigingen, te weten Vebon, Recron en Stichting veilig werken buitensport. Om lid te kunnen zijn moet het hele bedrijf TÜV gecertificeerd zijn. Wij hebben dit certificaat dit jaar opnieuw met glans weten te halen mede doordat ons veiligheids systeem intussen volledig is gedigitaliseerd. TeamBiesbosch wordt regelmatig door de TÜV gecontroleerd.

Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van deskundige en ervaren instructeurs, waardoor kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd. Bovendien werken we met de beste kwaliteit materialen. Er wordt veel aandacht besteed aan selectie, opleiding en (na) scholing van medewerkers en er wordt nauwkeurig samengewerkt met diverse opleidingen. Binnen het bedrijf hebben we een Vebon opleider die de interne opleidingen verzorgd. Alle activiteiten zijn bij TeamBiesbosch volledig verzekerd. Bij ons boeken betekend dat u automatisch een ongevallenverzekering heeft voor uw bedrijfsuitje.

Vanaf 2012 zijn wij in het bezit van het Green Key certificaat. Duurzaam ondernemen is de toekomst!