Offerte Aanvraag

Uw offerte-overzicht is leeg

Recensies

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment. Rabobank, PV de Duizendpoot 16-6-12

Een goed georganiseerde middag zeilen, geslaagd, verdiend aanbeveling! Visser en Visser Accountants 22-9-11

Geslaagde studiedag! reactie uitsluitend positief en prima organisatie, bedankt! Directeur kdv het Steigertje, mw vd Panne

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en catering. Prima catering, geslaagd uitje ISDN juni 2012

Hele geslaagde dag, goede begeleiding en het was goed voor de teambuilding. Dhr van de Werken, Kozakken Boys.

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer. Fijn dat we konden kanovaren in de stralende zon -- Femke van Beek BBraun.

Een zeer geslaagde dag die mede dankzij het voortreffelijke weer te boek gaat als SUPER!! -- Albert de Zwart, LOC Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Actief training Biesbosch
Leuk en leerzaam Afdrukken E-mail

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

U wilt graag iets gaan doen met uw team dit jaar. Uiteraard moet uw uitje leuk zijn, maar het is natuurlijk mooi als de dag ook leerzaam is. TeamBiesbosch heeft voor u de perfecte dag.

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesbosch-bol op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Na elke opdracht wordt er kort nabesproken en aan het einde van de ochtend zal er wat langer bij een aantal van de onderstaande onderwerpen worden stilgestaan.

  • teamrollen
  • effectiviteit
  • luisteren
  • omgaan met feedback


Rond de middag zal er een uitgebreide lunch worden verzorgd. Na de lunch beginnen we met een aantal teamopdrachten waarbij teruggekoppeld wordt op de nabespreking van het ochtendprogramma.

Uiteraard kunt u in de middag ook kiezen voor een programma met activiteiten zoals quadrijden, klimmen, boogschieten, kanovaren, zeilen, golf, survivalparcours.
Aan het eind van de middag evalueert het team samen met de trainer de dag en de leerpunten. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue of een buffet waarna u nog kunt napraten onder het genot van een borreltje.

Spiderweb